Jon Randow, som är grundaren bakom Korvhantverk Stockholm, är en kock och köksmästare av den gamla stammen.

 

Han vet hur man slår en riktig Bearnaise på 20 ägg, han kan aldrig slänga räkskalen utan att sätta fond på dem, och han kommer aldrig någonsin att servera en doftande rök i en burk och kalla det för mat. När en sådan kock gör korv, då blir det korvar med hög köttighet och mycket smak.

Fänkål »

Fänkål »

Balanserat, men tydligt, smaksatt med fänkål. Denna korv funkar extra bra på grillen, t ex serverad med en ljummen potatissallad.

Chorizo »

Chorizo »

En klassiker, nu i Korvhantverks tappning. Testa denna korv tillsammans med en spansk tortilla, italiensk frittata

Merguez »

Merguez »

Korvhantverks tolkning av Merguez, utan harissa, men med smaker från Marocko. Köttet kommer självklart även här från närområdet.

Parmesankorv »

Parmesankorv »

Gjord med äkta parmesan, lagrad 24 månader, som grovhackas för att ge de härliga synliga, smälta ostprickarna i snittytan.

Rostad vitlök, chili och citron »

Rostad vitlök, chili och citron »

Den rostade vitlökens tydliga profil balanseras med färskpressad citronsaft och zest och hottas med chili.

Limited Edition

Limited Edition

Ibland händer det! Specialkorvar i mycket begränsad upplaga. Håll utkik på Facebook och Intagram.